مشاوره حقوقی رایگان - سبد گردانی بورس

سلام من مرداد ماه برای یک نفر سبد گردانی کردم و تو این مدت که سبد این شخص دستم بود دخالت هایی تو کارم داشت که از طریق SMS هم میتونم این ثابت کنم به خاطر همین من سبد شو دادم به خودش
هیچ قراردادی بین ما بسته نشده و فقط از طریق شماره تلفن با هم صحبت میکردیم طبق حرفی که با هم زدیم قرار شد بالاتر از میانگین بازده بازار براش سود کنم و کم تر میانگین بازده بازار زیان کنم که همین طور هم شد الانم میخواد شکایت کنه
حال چند تا سوال داشتم
1_ طبق متن بالا اگر شکایت کنه دادگاه رای به نفع اون میده یا من
2_ فقط یک شماره تلفن از من داره نه کد ملی و نه آدرس چه جوری میتونه ازم شکایت کنه

ممنون از وکلای گرامی

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
تازمانی که طرح دعوایی صورت نگرفته واتهومی مطرح نشده امکان پیشگویی برای مانیست
برای طرح دعواارایه مشخصات شناسنامه ای جهت ثبت درسامانه ضروری است