مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردانی بورس

سلام
بنده با شخصی قرارداد بستم که سبدگردانی ایشون رو تقبل کنم و صددرصد ضرر با بنده بوده و سود پنجاه پنجاه
بعد همون طور که میدونید بورس سقوط کرده و ایشون قبل از پایان قرارداد سرمایه اشونو از من خواستند که من قبول نکردم
پایان قرارداد ایشون 290 میلیون ضرر کردند و من مهلت خواستم ازشون که از ضرر کم کنم که قبول کردند و ضرر رسیده به 200 میلیون
حالا همون 290 میلیون مطالبه کردند و میخوان شکایت کنند
قرارداد رو هم گم کردند
میخواستم ببینم اگر شکایت کنند بنده به پرداخت کدوم مبلغ محکوم میشم و اینکه میتونم از اینکه بورس سقوط کرده و شرایط فورس ماژور بوده استفاده کنم یا نه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصل مبلغ وسود حاصله میتواند مطالبه نمایند البته شما هم از شرایط بوجود امده در بورس میتوانید دفاع خوبی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید مفاد قرارداد شما مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درست است قرارداد گم شده ولی شما خود آگاه هستید که با میل و اراده خود 100٪ ضرر را بر علیه خود پذیرفته اید وجدان خود را قاضی کنید .
فورس ماژور پذیرفته نیست چون سرمایه گذاری در بورس همواره ریسک دارد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شرایط فورس ماژور قابل استناد می باشد اما در نطر داشته باشید بورس مساوی با ریسک می باشد با اثبات جبران ضرر تا 200 به همان میزان محکوم می شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شرکا باید در سود و ضرر به طور مساوی سهیم باشند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد مهم است و آنچه تفاهم کردید اگر خلاف قوانین آمره نباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مفاد قرارداد شما مطالعه گردد تا پاسخ صریح داده شود، تماس بگیرید