مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سبدگردان حقیقی

سلام
بنده حدودا برج3سال99 یه قرارداد سبدگردانی بورسی بستم با شخص حقیقی
طبق قرارداد قرار شد 99درصد ضرر با اون شخص و 1درصد با بنده
طبق اتفاقات پیش اومده که همه خبر دارید بورس با ضرر همراه شد و ... که بنده مهلت دادم که بتونن ضرر رو جبران کنن که از جیبشون پرداخت نکنن
حالا بعد از گذشت این مدت دیدم که کلا پرتفوی رو ول کردن و اصلا به بنده اطلاع ندادن و مجدد در ضرر
یعنی اصلا خرید و فروشی انجام ندادن در جهت بهبود پرتفوی
حالا بنده طبق قراردادی که نوشتم باهاشون یک برگ چک تضمین گرفتم (که در متن چک قید شده بابت ضمانت) چک هم برای مادرشون هستش و خودشون پشتش رو امضا کرده .

حالا بنده میتونم ازشون شکایت کنم بابت ضرر و زیانی که به بنده زدن ؟ چون طبق قراردادی که نوشتیم هرگونه ضرر و زیان به عهده اون شخص هستش نسبت 99به1 درصد.
و در متن قرارداد نوشته شده که تعهد میدهد که در صورت ضرر و زیان نسبت به وصول چک اختیار تام میدهد
ایا با این تفاسیر میتونم شکایت کنم و به پولم برسم ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید ورود ضرر و تقصیر ایشان را ثابت کنید