مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت

سلام. بنده در سال 1400برای شخصی سبد گردانی بورسی انجام دادم و خلاصه ضرر کرد و رفت شکایت کرد به اتهام کلاهبرداری من برای اینکه رضایتشو جلب کنم رفتم سفته دادم بهش و سفته سر موعد پاس شد و پشت سفته نوشت ادعایی ندارم نسبت به بنده و پیامک هم فرستاد که ادعایی دیگه ندارم.ولی پرونده چون تهران بود و ایشان شهرستان به بهانه مختلف نمیاد رضایت بده الان رضایت رو پرونده رو مشروط کرده به پرداخت پول از طرف بنده.ولی به نوعی پول زوره. البته فردای پرداخت سفته قرارمون بود بره رضایت بده. الان برای من مهمه پرونده بسته بشه و به دادگاهی که موعدش نرسیده و معلوم نیست کی باشه.من بابت این موضوع چه کاری میتونم بکنم.و آیا من میتونم علیه این اقا شکایتی داشته باشم و به چه عنوانی . ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سفته سند تجاری با وصف تجریدی و قابل مطالبه است.باید یا رضایتش را جلب کنید یا وجه سفته را پرداخت کنید اگر توانایی پرداخت یکجای آن را ندارید دادخواست اعسار دهید تا بدهی تقسیط شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مبلغ سفته باید پرداخت شود و در صورت عدم استطاعت مالی میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اشتباه کردید و باید قبل از پرداخت پول رضایت ایشان را میگرفتید
شما باید در دفترخانه اسناد رسمی یا در دادگاه رضایت قطعی شاکی را اخذ نمایید

و اگر شما تمام پول شاکی را داده باشید جرم کلاهبرداری محقق
نخواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
با همین رسیدی که از ايشان دارید می توانید لایحه ای تنظیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مدارک پرداخت می توانید دفاع نمایید
دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح،نمایید