مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردانی بدون قرارداد

با سلام
تلفنی با یک سبدگردان بدون مجوز قرار گذاشتیم که برایم سبدگردانی کند
هیچ قراردادی امضا نکردیم و در پیامک هم رسما اعلام نکردیم ولی پیامک هایی که نشان میدهند ایشان برایم سهام میخریدند هست و حتی وویس های ایشان در واتساپ که میگویند ضررم را میدهند .
آیا میتوانم شکایت کنم؟ 1.5 سال از قضیه میگذرد
با تشکر

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام میتوانید با توجه به ادله دادخواست مطالبه وجه بدهید و یا شکایت کیفری مطرح کنید
ولی بنا به شدت ادله شما مثل شهادت شهود فیش واریزی و …تشخیص با مرجع رسیدگی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید استرداد وجه و خسارات خود را حسب توافق فی مابین از مراجع قضایی علیه ایشان بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارکی که دارید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد