مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

همسرم 3ماهی هست از خانه رفته، بچه هایم 2دختر را برده یکی9 سال دیگری 20 سال،1سالی هست بیکار شدم اما پیک موتوری شدم. برای خرج خانه، و اعتیاد داشتم، الان اقدام به ترک اعتیاد کردم، به تریاک.
اما بدون اطلاع رفته اند درخواست نفقه کرده باید چیکار کنم که تو این وضعیت نفقه ندهم. مادر زنم نیز تمام این مشکلات را راه انداخته و مشکل اخلاقی دارد چندین بار ازدواج کرده و اکنون نیز بیوه میباشد. مشکل دارم آنجا هستن.

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

سلام
شما باید هرچه سریعتر دادخواست الزام به تمکین را بدهید تا متهم به ترک انفاق وپرداخت نفقه نشوید

یک وکیل

نفقه فرزندان به عهده شماست اما برای عدم پرداخت نفقه همسر دادخواست عدم تمکین تنظیم بفرمایید