مشاوره حقوقی رایگان - اسناد رهنی

سلام. وقت بخیر
شخص ثالثی که سند برای دیگری در رهن بانک (برای دریافت تسهیلات) میگذارد آیا می بایست قرارداد داخلی تسهیلات بانک را هم امضا نماید؟
چون این شخص وام های دیگری هم اخذ نموده است منظورم اینکه سند رهنی من (شخص ثالث) به چه شکلی از سایر اسناد رهنی و مطالبات بانک محفوظ می ماند؟
چون بانک ممکن است بگوید این سند رهنی شما بابت فلان بدهی وام گیرنده برمی دارم ( یعنی به دلخواه و تشخیص بانک )
منظورم چگونگی تشخیص اینکه چطور مشخص میشود که من سند رهنی بابت کدام تسهیلات وام گیرنده گذاشته ام؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

طبق قرارداد معلوم می شود. شما سقف تضمین خود و شماره قراداد را تاکیدا مشخص کنید اگر شرطی در قرارداد هست که دست بانک را باز میگذارد، امضا نکنید یا در ادامه قید کنید که فلان شرط فلان بند و ماده را نپذیرفتم و جزء قرارداد نیست.
حتما یک نسخه قرارداد را با مهر و امضای رییس بانک بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به عنوان وثیقه گذارنده ( راهن ) باید در قرارداد ذکر نمایید که ملک شما بابت فقط وام مشخصی در رهن بانک می باشد
و نه بابت تمام بدهی های وام گیرنده