مشاوره حقوقی رایگان - سند صلحی و رهن

سلام وقت بخیر، بنده در ازای یه قرارداد کاری، مبلغ 420 میلیون پول به یه نفر دادم و ایشون سند آپارتمانی که مادرش صلح کرده بود به ایشون، در رهن من قرار دادن، ولی ایشون به تعهدات خودش عمل نکرد و بنده از طریق دفترخانه ای که سند رهنی صادر شده بود، اجرائیه گرفتم. الان حدود 6 ماهی میشه که پرونده، در جریان هست، ولی هنوز اقدامی از سمت اداره ثبت برای مزایده و فروش انجام نشده، در واقع پرونده به این مرحله رسیده که ارزیابی ملک صورت گرفته و منتظر اعلام تاریخ مزایده هستم، ولی ظاهرا به دلیل اینکه سند صلحی بود و شرطی به این عنوان که: مصالح مادام الحیات خود حق فسخ داره ( هر چند فسخی تا این لحظه صورت نگرفته ) در سند رهنی قید شده، شک و تردید دارن که آیا ملک میتونه مزایده گذاشته بشه یا نه!! سوال بنده از شما اینه که: آیا کلیت موضوع و شرط صلح، برای بنده مشکلی ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به شروط صلحنامه دارد و ممکن است که مشکلی پیش بیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند حق فسخ در قرارداد صلح عمری گنجانیده شده است و در صورتیکه در قرار دادصلح حق انتقال سلب نشده باشد متصالح میتواند انرا منتقل نماید وشرط فسخ مانع انتقال نخواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله اگر عقد به صورت صلح عمری با حق فسخ باشد اصلا مزایده امکان نخواهد داشت مگر با موافقت مصالح
زیرا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صلح با حق فسخ باشد امکان مزایده نمی باشد