مشاوره حقوقی رایگان - سند رهنی و قانون مستثنیات دین

باسلام. من طلبی از شخصی دارم که بابتش دو وجه التزام 640 میلیونی که یک سند رهنی ملک و یک چک که در دو شعبه مختلف که اجرائیه چک را زودتر گرفتم وکارهای کارشناسی ملک راانجام دادم وملک مذکوربه قیمت 1میلیاردو350 میلیون کارشناسی شد وطرف بدهکارم وهم خانومش بخاطر کلاهبرداری در زندان شیراز هستن وملک چندین ساله درتصرف مستاجر میباشد وافراد تحت تکفل دران حضور ندارند واز زندان درخواست مستثنیات دین داده که قاضی اجرا با درخواستش موافقت کرده علارقم داشتن سند رهنی وموارد بالا خواستم بپرسم این دستور قاضی خلاف قانون نبوده؟ممنونم جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی رای دادگاه مورد بررسی قرار گیرد.

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

چاره ای نیست باید اعتراض کنید به تصمیم دادگاه.