مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام یکسال قبل شخصی زمینی به برادرم فروخته که ارزشش خیلی کمتر از اونیه که براش حساب کرده این زمین رو با ملکی که برادرم داشته معاوضه کردن الان تازه فهمیدیم که سرش کلاه رفته زمینی که متری 4تا 5 هزار تومان بیشتر متری ارزش نداره متری 45000 تومان بهش فروخته 30000 متر مقدار زمین، یعنی یک میلیارد و سیصد میلیون سرش کلاه گذاشته بهمون گفتن که شکایت کنیم به عنوان کلاهبرداری میشه پول یا ملک رو برگردوندم میخوام بدونم آیا واقعا امکانش هست یا نه الکی هزینه نکنیم

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . اين معامله فاقد وصف كيفري است و در نتيجه شكايت كلاهبرداري راه به جايي نخواهد برد . ليكن چنانچه شما ضمن قرارداد حق اعمال خيار غبن را از خود ساقط نكرده باشيد مي توانيد با ارائه دادخواست مناسب و اعمال خيار معامله را فسخ و ثمن پرداختي و يا زمين معوض را مسترد نماييد .

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

در صورت وجود دو شاهد و يا مدركي دال بر اينكه عمل متقلبانه انجام داده و شمارافريب داده امكان شكايت كيفري كلاهبرداري وجود دارد و نتيجه بخش است و در صورت عدم ميتوانيد با جلب نظر كارشناس نسبت به تعيين خسارت و ضرر و زيان دادخواست فسخ معامله و گرفتن ضررو زيان به دادگاه تقديم نماييد