مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام - بنده یک ماه پیش یک فقره چک را به امانت نزد شخصی گذاشتم که قرار بود فردای همان روز مسترد گردد اما با گذشت یک ماه هنوز چک عودت داده نشده است. بنده هم شکایت کرده و در جریان می باشد. سوال بنده این است از آنجا که این موضوع باعث شده بارها به مغازه طرف مراجعه کنم و همچنین چند روز هم بابت شکایت و پیگیری از کار بیکار شده و هزینه هم کرده ام، آیا بنده میتوانم علاوه بر استرداد چک در مورد اتلاف وقت و هزینه های شکایت و پیگیری هم درخواستی داشته باشم. با تشکر.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
بله می توانید در صورت اثبات موضوع شما می توانید ادعای خسارت منتهی خسارت عدم نفع نمایید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

می توانید خسارتی را که از بابت طرح شکایت به شما وارد شده است را با جلب نظر کارشناس مطالبه نمایید