مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام من در دادگاه تجدید نظر محکوم به سه سال زندان شدم و به دیوان عالی اعتراض کردم اعتراضی رد شد و حالا می خواهم تقاضای اعاده دادرسی در دیوان امام بدم 1_چقدر شانس دارم و آیا اصلا می‌توانم تقاضا رو از دیوان بکنم 2_من دو شاهد که قبلاً در محلی که واقعه اتفاق افتاده بودند اما شهادت نداده بودند حالا که دیدند من محکوم شدم هر دو شهادت به نفع من داده اند و محضری هم شده که می خواهم ضمیمه لایحه کنم آیا ممکنه .

پاسخ ها :

صادق عباسی

جناب آقای صادق عباسی:

با سلام. منعی برای تقدیم مجدد تقاضا به دیوان محترم عالی کشور ندارید ولی در لایحه اعتراضی حتما به موضوع شهادت اخیر شهود بطور کاملا واضح اشاره نمایید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

شعبه اخذ رای میفرسته ب دیوان.ترجیحاوکیل بگیرید تا رد نشه