مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

ایا برای ثابت کردن حمله کردن با چاقو و مجروح شدن به شاهد نیاز است
خودزنی در پزشکی قانونی ثابت میشود
ایا شاهد را نامحسوس یا بطور استشهاد میتوان به دادگاه اعلام کرد ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
برای اثبات حمله با چاقو و مجروح شدن به شاهد نیاز است چون ممکن است جراحات وارده به دلایل دیگری غیر از درگیری و ضرب و جرح با چاقو ایجاد شده باشد.
پزشکی قانونی ،توان تشخیص جراحاتی که در درگیری ایجاد شده است و جراحاتی که در غیر حادثه موضوعه به وجود آمده است را دارد.
موفق باشید