مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

متاسفانه شاهد من در یک نزاع با کسی ، یه دختره که میترسه شهادت بده و توی پیام گفته و اسکرینشاتش را دارم که میگه میترسه و نمیاد . ولی میدونم که جرمه نشون دادنش .، چون هممون همسایه تو یه اپارتمانیم . من و پسری که فحاشی کرده و اون دختری که شاهده .. راهی داره ازش اطلاعات بگیرن ؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید از دادسرا بخواهید که شاهد را جهت روشن شدن موضوع احضار نماید