مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

با سلام و عرض ادب خدمت کارشناس

وام گیرنده تسهیلات خود را تحویل ضامن می دهد و ضامن اقرار می کند تا اقساط خودرا پرداخت کند ولی متاسفانه طبق اقرارنامه اقساط خود را پرداخت نمی کند و وام گیرنده حقوق دریافتی 2 میلیون است ولی و ضامن 5 میلیون دریافتی دارد بانک حساب وام گیرنده را مسدود کرده الان وام گیرنده طبق چه ماده ای می تواند براساس اقرارنامه طرح دعوا کند تا حساب ضامن مسدود و مبلغ اقساط وارد حساب وام گیرنده شود و بانک ازاین طریق تسهیلات خود را بردارد با سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
نیازی نیست به ماده خاصی اشاره بفرمایید اما دادخواست باید به شکل صحیح مطرح شود.
مسدود شدن حساب ضامن و عملیاتی که مد نظر شما است مربوط می شود به مرحله اجرای حکم و انتهای دادرسی.