مشاوره حقوقی رایگان - وام گرفتن برای دیگران

سلام اگر شخصی به نام خود (حسن) وام برای دیگری بگیرد (علی) و شخص (علی) خود و خانمش ضامن شوند و اقرار کنند که اقساط را پرداخت می کنند و هیچگونه اعتراضی نسبت به حسن ندارند بانک می تواند حساب حسن را مسدود کند یا باید حساب ضامن ها را مسدود کند. و حسن چگونه می تواند از راه قانونی حساب خود را رفع مسدود کند و حساب ضامن ها را مسدود کند با تشکر

پاسخ ها :

مسدودی حساب وام گیرنده اقرارنامه پرداخت اقساط وام وام گرفتن برای دیگری ضامن وام اقرارنامه وام