مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده

سلام. اگر شخصی وام بگیرد و تحویل ضامن خود دهد و ضامن اقرار کند که اقساط خودرا به موقع پرداخت می کند ولی از اقرار خود عمل نکند و بانک حساب وام گیرنده را مسدود کند در صورتی که وام گیرنده دریافتی 2400000 تومان می باشد و ضامن دریافتی آن 8 میلیون تومان می باشد. آیا می توان از روی سند اقرارنامه طرح دعوا کرد تا حساب ضامن را مسدود کرد تا مبلغ اقساط وارد حساب وام گیرنده شود و بانک از این طریق اقساط را بردارد؟ طبق چه ماده ای میتوان اقدام کرد؟ با سپاس

پاسخ ها :

عدم پرداخت اقساط وام توسط ضامن تحویل مبلغ وام به ضامن وام اقرارنامه پرداخت اقساط وام وام