مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی قولنامه

سلام. 5 سال پیش پدرم 3 دانگ خونه ای که در آن هستند را به عنوان مهریه و نفقه به نام مادرم زدن. الان قولنامه گم شده. یعنی خودشون برداشتن اما میگن برنداشتم و پدرم حاضر نمیشه که دوباره قولنامه بنویسن. بنگاهی ام نسخه دوم رو به پدرم داده و نسخه ای دست بنگاهی نیست. ما فقط یک کد 8 رقمی از قولنامه داریم. میتونیم پیگیری کنیم؟ پدرم و مادرم از هم جدا شدن. راهی هست که مادرم به حقش برسد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق همین کد رهگیری که در قولنامه درج می شود می توانید پیگیری کنید و. باید در دادگاه اثبات کنید که..