مشاوره حقوقی رایگان - سلام تاديه تاخير چک

سلام خسته نباشيد در مورخه ٩٨/٠٢/٠١ملكي به مبلغ ٦٠٠میلیون تومان خريدم ٤٠٠ میلیون پرداختم و يك چك ١٠٠میلیون در مورخه ٩٨/٠٣/٢٠ برگشت خورد و بنده پس از پنج روز جاي چك پر نمودم و اظهارنامه دادم و برداشت نشد و چك بعدي ٩٨/٠٤/٢٦ به مبلغ ١٠٠ در ساعت ٨صبح برگشت خورد و بنده در همان روز جاي چك رو پر نمودم و اظهارنامه دادم جاي چك پر ميباشد ولي باز هم برداشت نشد و تا شش ماه حساب دست نزدم بعد از ان بصورت تدريجي حساب خالي كردم و فروشنده درخواست فسخ داده بود تا اينكه در ٩٩/١٠/٢٠ فسخ رد شد و فروشنده درخواست تاديه و تاخير نمود ايا با توجه به عدم برداشت باز هم تاديه و تاخير متوجه بنده ميباشد.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ادعای وجودموجودی وعدم وصول چک درتاریخ های مقرروچندین ماه پس ازان بایدتوسط جناب عالی اثبات گردد

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

این موضوع اختلافی است بعضی از قضات خسارت را نمی پذیرند و بعضی می پذیرند