مشاوره حقوقی رایگان - سالمند محجور

با درود.
در تاریخ ششم آذر مرد سالمند متولد 1310 و دارای همسر و 11 فرزند را چهار نفر از دخترانش با همدستی یکدیگر به بهانه معالجه در شرایط ممنوعیت های کرونایی از منزلش خارج کرده و تاکنون او را به خانه عودت نداده اند و هر گونه رایزنی و وساطت بلااثر مانده و عکس و فیلم های او را در فضای مجازی منتشر نموده اند.
ضمنا قبل از این اقدام نیز با لطایف الحیل سند منزلش را در اختیار گرفته اند.
لطفن دلالت فرمایید.
با سپاس فراوان.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
سوال شما چیست؟
سوالات خود را به صورت شفاف و دقیق مطرح بفرمایید