مشاوره حقوقی رایگان - سلام پدرم چهار ساله که سرطان دارد در عرض این مدت میتواند داراییش را به برادرهای کوچکم واگذار نماید

مواقعی که پدر مریضی سرطان داشته باشد از نظر جسمی و عقلی در سلامت کامل نباشد میتواند بدون اجازه وراث دیگر داراییش را به برادرهای کوچکم واگذار نماید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام بله تنها در صورتی که حکم حجر ایشان صادر شده باشد انتقال دارایی نافذ نیست