مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت اموال توسط یکی از ورثه

سلام و عرض ادب.
پدر پیری داریم که نزدیک به 15 سال از بیماری افسردگی رنج میبرد و الان زنده هست. مادر بنده که الان فوت شده است و در زمان حیات وکالت و سرپرستی پدرم را بر عهده داشته است. حالا سوال بنده این هست که پدرم با این وضع مریضی که دارد و بر همه عیان هست، آیا می‌تواند اموالش را به شخص خاصی ببخشد؟ لطفا خواهش میکنم جواب بدهید تا بتوانیم پیگیری کنیم. چون برادر من ادعا دارد که پدر من اموالش را به او بخشیده و بقیه حقی ندارند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پدر شما در حالت افاقه وصحت عقل وجسم اینکارو انجام داده باسد انتقال قانونی وبرادر شما مالک ان خواهد بود مگر انکه برادرتان از ضعف نفس وجسم پدرتان سو استفاده کرده باشد که قابل شکایت کیفری وپیگیری از طریق مقام قضایی می باشد