مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک توسط پدر محجور

سلام پدر من 12 هکتار زمین داشت که در حاشیه شهر قرار داشت پدرم این زمینو خودش درسال 70 تفکیک کرده بود تعداد 120 قطعه در همون سال به تعاونی جهاد شهرمون فروختن بعد در سال 83 دو نفر بنگاه دار حرفه ای با امضای سفید گرفتن از پدرم در برگ قولنامه ها تمام زمین را ار دست پدرم دراوردن در ضمن پدرم بیسواد و الزایمر داشت و مدارک دکتر هم داریم درعین حال از اون قولنامه سفیدی که گرفتن از پدرم یه قطعه زمین رو به دونفر میفروشن که طرفها دردادگاه یکی زمینو صاحب بشه دیگری از ماترک شکایت بکنه از ما بگیره چند برگ قولنامه در دادگاه مشخص شده سفید بودنش و متن قولنامه با امضا پدرم با تاخر نوشته شده آیا ما می‌توانیم حدودا 360 قطعه زمین که دو بنگاه دار با سفید امضا گرفتن از پدرم بدست آوردن و همه اشون فروختن شکایت کلاهبرداری بکنیم متشکرم زنده باشین خیلی طولانی شد

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر ان شاءالله که پدرتان در قید هستند باید یک برنامه اقدام دقیق برای شکایت کیفری سو استفاده از ضعف نفس و سو استفاده از سفید امضا و تحصیل مال از طریق نامشروع را البته با مشورت وکیل از نظر قابل گذشت بودن و جنبه عمومی جرم و درجه و قانون مرور زمان جرم و مباشرت و معاونت و اعلام بطلان و بی اعتباری معاملات انجام دهید و از وضعیت عقلی و مغزی پدرتان در حد حجر است باید از طریق اداره سرپرستی پیشنهاد رسیدگی و صدور حم حجر با درج تاریخ شروع حجر را بگیرید و بعد از ارجاع به دادگاه خانواده و معرفی به پزشکی قانونی مراحل را پیگیری کنید . این یک پرونده کامپلکس و نیازمند برنامه اقدام دقیق و منظم است که با مشورت یا انتخاب وکیل باید انجام شود . وکالت هم فعلا از پدر گرفته می شود بعدا اگر حجر ایشان در آمد بعد از نصب قیم از قیم وکالت اخذ و کار ادامه پیدا می کند تا نهایتا به بطلان یا ابطال معاملات و اسناد عادی و رسمی منجر و زمینها برگردد. قبل از اینکه زیاد دست به دست شوند و ساختمان سازی یا عملیات عمرانی و یا کشت و کار صورت گیرد اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، با ادعای جعل و سو استفاده ار سفید امضاء