مشاوره حقوقی رایگان - آيا حكم تخليه داده ميشود؟

سلام ، براى مادرم آپارتمانى اجاره كرديم و زمان قرارداد ٢٨ خرداد ٩٩ به پايان رسيد و طبق تقاضاى صاحبخانه بصورت شفاهى مبلغ اجاره رو ٣٠ ٪‏ اضافه كرديم ( اجاره ها را سر موقع پرداخت كرديم بدون حتى يك روز تاخير ) و تا امروز كه حدود ٧ ماه گذشته ( ٢٨ دي ماه ) ايشون اعلام كردند محل اجاره رو تخليه كنيد و يا باز به مبلغ اجاره اضافه كنيد!!! خواستم بدونم در اين شرايط و با توجه به شرايط قانون دوران كرونا و با توجه به اينكه مادرم هم بيمار هستند( ناراحتى قلبى ) حكم تخليه داده ميشود يا نه ؟ ضمناً ما هم اعلام كرديم كه تا آخر ارديبهشت ماه اينجا رو تخليه و تحويل ميدهيم ، تشكر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام، طبق قانون وقتی قرارداد اول منقضی شده و موجر تقاضای تخلیه نکرده و به دریافت اجاره ها اقدام نموده، قرارداد برای یک سال به صورت خود به خود تمدید شده و در صورت صدور رای تخلیه ، رای غیرقانونیست
(به این اجاره از قرار گفته می شود)