مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارگر

با سلام. بنده کارگاه خیاطی دارم. کارگری داشتم که بعد از مدتی کار کردن با کارگر دیگرم دعوا میکرد. با خود بنده هم به دلیل کم بودن حقوق بارها دعوا کرد. جواب من این بود که پرداخت بیشتر از این مقدار در توانم نیست. اما در اخر ایشان میگفت که شما قصد اخراج من را دارید و با مشت بارها بر روی میزم میکوبید, فحاشی میکرد و تهدید به اتش زدن کارگاه و بنده را میکرد. فیلم های دوربین مدار بسته موجود است.چه شکایتی از ایشان در دادگاه کنم که محکوم شود؟در صورت محکومیتش چه حکمی دارد

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام.اولا شما می بایست چهارچوبی قراردادی در خصوص روابط فی مابین جدای از قوانین کار تدارک میدیدید و در ثانی طبق قانون کار شما موظف به رعایت حق و حقوق کارگران می باشید.اما بحث توهین و فحاشی مقوله جداست که میتوانید از طریق کلانتری و دادسرا اقدام کنید.موفق باشید

پرسشگر :

سلام.ایا تصاویر دوربین مدار بسته برای دادگاه سند محسوب میشود؟در صورت محکومیت کارگر چه حکمی دارد؟

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

فارغ از رابطه کارگری و کارفرمایی ، می توانید به اتهام توهین و تهدید از طریق مراجع کیفری و ارائه شکواییه اقدام کنید

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

جهت اثبات اتهامات مطروحه، به تصاویر دوربین مداربسته و شهادت شهود البته اگر داشته باشید می توانید استناد کنید