مشاوره حقوقی رایگان - چك

با سلام .چكی مدت ليست سال پيش صادر شده و اقدام صورت نگرفته آيا مي شود چك را به اجرا بگذارم در ضمن امضا مي باشد.با تشكر

پاسخ ها :

نصراله  نامدارپور

جناب آقای نصراله نامدارپور:

سلام اگر منظور شما از لیست همان بیست سال باشه باید خدمت شما عرض کنم به موجب ماده 318 قانون تجارت دعاوی راجع به چک که از طرف تجار برایی امور تجارتی صادر شده پس از انقضای پنج سال از تاریخ صدور اعتراض نامه یااخرین تعقیب قضایی در محاکم مسموع نخواهد بود مگر اینکه ظرف این مدت رسما اقرار به دین به واقع شده باشد ودر مورد ی که چک بین افراد غیر تاجر صادر شده باشد مرور زمان توسط شورای نگهبان پذیرفته نشده ولی دلیل موجهی در علت تاخیر در مطالبه باید وجود داشته باشه

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام ، بله قابل اقدام است و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور تا زمان پرداخت قابل مطالبه می باشد .