مشاوره حقوقی رایگان - امکان الزام به تنظیم سند با وجود در رهن رفتن ملک بعد از صدور حکم الزام

درود . من پنج سال پیش یک ملک را که توسط یک سازنده بصورت مشارکتی ساخته شده بود از خود سازنده خریداری کردم . قرار بود سه ماه بعد سند تنظیم شود که انجام نشد و بنده شکایت کردم و بعد از پنج سال دوندگی و همچنین متواری بودن سازنده بدلیل کلاهبرداری های متعدد، حکم الزام به تنظیم سند گرفتم ولی ملک بدلیل نداشتن صورت مجلس تفکیکی و در رهن بودن یکی از سندهای مادر دچار مشکل است . آیا میتوانم سند را حتی با وجود در رهن بودن یکی از سندهای مادر بدون حضور سازنده بزنم ؟

پاسخ ها :

حمید مرادی

حمید مرادی :

استان :

تا زمانی که فک رهن نشود امکان نقل وانتقال وجود ندارد