مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام بنده به سه سال نیم حبس محکوم شدم و اعاده دادرسی دادم در دیوان عالی و گفتن کلاسه میشه و میره برای تعیین شعبه می خواستم بدون چقدر طول میکشه بعدش ایا منع قرار جلب میدن بعد اینکه تعیین شعبه شد

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام صرف درخواست اعاده دادرسی منجر به عدم اجرای حکم نمی گردد و باید رای دیوان تجویز اعاده دادرسی باشدتا اجرای حکم تعویق افتد

محمد  عباسيان

محمد عباسيان :

استان :

با سلام درخصوص پرونده شما با ارجاع پرونده به شعبه دیوان عالی وپس از تعیین شعبه دیوان اگر اعاده شما را بپذیرد مانع از اجرای حکم میشود .و رسیدگی در دیوان وجود ندارد یا رای اولیه را تایید میکند . یا نقض میکند و به شعبه هم عرض میفرستد برای رسیدگی مجدد اگر حکم را نقض کند مانع اجرای حکم میشود ولی تایید کند اجرای حکم ادامه پیدا میکند