مشاوره حقوقی رایگان - مشاركت در ساخت

برای ساخت يك دستگاه اپارتمان قردادي بسته ايم كه سازنده اصلا شروع به كار نكرده و سه سال از تاريخ عقد قرارداد ميگذرد الان نه ميسازه نه فسخ ميكنه براي فسخ قرارداد چه بايد كرد تشكر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام اول بايد متن قراداد را ملاحظه نمود و در صورت تخلف و يا بودن شرطي ميتوانيد نسبت به فسخ ان اقدام نماييد و يا دادخواست الزام به انجام تعهد را به دادگاه تقديم نماييد

یک وکیل

با سلام، به نظر می رسد دادخواست الزام به تعهدات قراردادی باید داده شود تا سازنده ملزم به شروع کار کند و الا در صورت بودن حق فسخ بر طبق قرارداد ابتدا اظهارنامه مبنی بر فسخ برای سازنده ارسال کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد الزام سازنده را بخواهید اگر الزام ممکن نبود می توانید دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.
شما باید در قرارداد حق فسخ پیش بینی می کردید و خسارت نیز تعیین می کردید.