مشاوره حقوقی رایگان - تنفیذ وصیت نامه

پدربنده 12سال هست که از پدربزرگ بنده زودتر فوت کرده اند که ارث به بنده و خواهران بنده تعلق نمی گیرد ولی قبل از مرگ
پدربزرگ بنده وصیت نامه ای را بصورت دستی تنظیم کرده اند و چند شاهد و از فرزندان خود پدربزرگم زیر انرا امضا کرده اند ولی پسر بزرگ پدربزرگم از دادن و تقسیم اموال خودداری می کند و ما این رو به دادگاه بردیم و درخواست تنفیذ دادیم ولی الان تقریبا رفته است در2سال برای رسیدگی و با توجه به اینکه هر مومنی می تواند قبل از مرگ یک سوم اموال خود را ببخشد به غیر مورثه ایا تنفیذ وصیت نامه ما دردادگاه رای می اورد چون قاضی به ما ابلاغ دادن که هرچه سریعتر صورت اموال مشخص گردد باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بله چون وصیت نامه بصورت عادی تنظیم شده بایذ تنفیذ گردد و قدم بعدی تقسیم ترکه با توجه به وصیت نامه

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام نگران نباشيد اگر يكي از ورثه وصيتنامه را قبول ننمايد وصيتنامه فقط تا ثلث اموال او جاري ميشود و دادگاه بايد نسبت به تقسيم تركه تصميم بگيرد