مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل اضافه مساحت ملک

با سلام. یک قطعه زمین فاقد سند رسمی که در ابتدا متراژ آن تخمینا 2000 متر برآورد گردیده بود متری یک میلیون تومان طی عقد بیع قیمت گذاری و بخشی از مبلغ ثمن به فروشنده پرداخت و شرط شد که پس از دریافت استعلام از شورای ده بابت عقب نشینی کوچه، متراژ قطعی به کسر عقب نشینی مذکور مشخص شده و باقیمانده ثمن پرداخت شود. پس از چند روز نیز مقدار عقب نشینی معلوم و معامله از نظر متراژ و مبلغ در حاشیه مبایعه نامه درج و قبض و اقباض نیز صورت گرفت.
مدتی بعد فروشنده اعلام کرد که حسب کارشناسی انجام شده مساحت واقعی بیشتر از مقدار مندرج در مبایعه نامه بوده و باید معامله فسخ و یا طرفین باید بابت این مقدار اضافی راضی نمایند.
با عنایت به مراتب فوق آیا فروشنده می‌تواند مستند به ماده 355 قانون مدنی اقامه دعوی نماید؟ یا آن که باید به مواد قانونی دیگری هم متوسل شد؟ با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت
وكيل بخواهيد