مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف متراژ در خرید اپارتمان پیش فروش

با سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد اپارتمان پیش فروش به متراژ 90 متر مربع هر متر به قیمت 5 میلیون تومان خریداری کرده ام. حال فروشنده اعلام کرده است که متراژ واحد خریداری شده از نود متر به 120 متر افزایش یافته است. یعنی 30 متر اضافه مساحت دارند که فروشنده قصد دارند قیمت 30 متر را بصورت قیمت روز از بنده مطالبه کنند در ضمن در مبایعه نامه قیمت هر متر 5 میلیون ذکر شده است و نیز این موضوع مطرح شده است که کم و زیادی متراژ طبق قیمت ذکر شده در مبایعه نامه محاسبه خواهد شد. حال سوال بنده اینست که ایا ایشان میتواند قیمت متراژ اضافه شده را بصورت بروز از بنده مطالبه کند یا نه؟ و اینکه فروشنده یا خریدار میتوانند قرارداد را فسخ کنند و شرایط فسخ قرارداد چگونه خواهد بود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به قیمت روز معامله باید متراز اضافی پرداخت شود