مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

با سلام و احترام
اینجانب در تاریخ 1397/06/26 نسبت به پیش خرید یک واحد آپارتمان 162 متری از قرار هر متر 3 میلیون تومان در محدوده فردیس کرج اقدام نموده و کل ثمن معامله را یکجا پرداخت نمودم. تاریخ تحویل را انتهای مردادماه 99 تعیین نموده ایم. حال واحد مورد نظر تبدیل به 167 گردیده و قیمت منطقه نیز حدود 8 میلیون تومان از قرار هر متر مربع می باشد. و فروشنده نسبت به 5 متر اضافه تقاضای دریافت وجه به قیمت روز را دارد . در حالیکه در متن مبایعه نامه کاملاَ تاکید‌ شده که 162 متر می باشد و وجه تسویه شده است. ممنونم جهت تعیین تکلیف در این خصوص راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در خصوص مبلغ اضافه متراژ توافق نکردید کارشناس ارزیابی می کند.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در صورت عدم توافق کارشناسی صورت می پذیرد