مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی باغ

با سلام
سال هفتاد یک قطعه زمین کشاورزی از مالک خریدم
چهار جهت (شرق. غرب. جنوب. شمال) ان در قولنامه ذکر شده و مساحت ان حدودا 8000 متر مربع ذکر گردیده است. حدود 10 سال پیش انرا رگلاژ کرده و تبدیل به باغ مرکبات کرده و دیوار کشی کردم و حالا پس از 30 سال مالک امده و نسبت به مساحت ان اعتراض دارد و ادعا دارد که اضافه بر 8000 متر مربع را طلب دارد
حال لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

وفق ماده 384 قانون مدنی در صورتی که زمین یا مورد معامله زیاده از مقدار معین بوده، زیاده مال فروشنده می باشد.