مشاوره حقوقی رایگان - اضافه مساحت ملک

با سلام. زمینی با سند اصلاحات ارضی با تعیین حدود و با مهر و امضای کروکی زمین فوق با نوشتن حدود متراژ خریده ام اگر اضافه مساحت داشته باشد از حدود متراژ نوشته شده با توجه به تعیین شدن مرزهای 4 طرف وارثین فروشنده میتوانند ادعای دریافت اضافه مساحت را بکنند یا خیر؟ اگر خود فروشنده زمین را با همین متراژ قبلا خریداری کرده باشد، طبق سند میتواند باز هم ادعای اضافه مساحت داشته باشد؟ ممنون

پاسخ ها :

ادعای اضافه مساحت ملک اضافه مساحت ملک خریداری شده قانون اضافه مساحت ملک اضافه مساحت ملک مساحت ملک قوانین خرید و فروش ملک زمین اصلاحات ارضی