مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ

با سلام یه ملک مزروعی با احداد مشخص مرحوم پدرم با مبایعه نامه عادی در سال 1362 خریداری نموده در مبایعه نامه متراژ ملک 542.2 متر مربع قید شده بدون نوشتن کلمه ی حدودا یا تقریبا ولی در قسمتی از مبایعه نامه اشاره شده ملک مذکور با تمامی مشخصات و مساحتش فروخته شد و در 1373 برای ملک سند به متراژ 576 متر مربع صادر شده است و فروشنده بعد از گذشت 36 سال تقاضای فسخ مبایعه نامه و یا طلب پول اضافه متراژ را نموده است ضمنا در مبایعه نامه فروش از قرار متری چقدر اشاره نشده فروشنده با طرح دعوی و با ارجاع به کارشناسی اولیه و هم هیات سه نفره محکوم شده و دادگاه بدوی حکم بر بیحقی خواهان صادر کرده ولی در تجدید نظر بدون کارشناسی مجدد قاضی پرونده گفت می توانم حکم فسخ معامله را بدم یا تراضی نمایید مجبور شدم تراضی کنیم و به تحویل اضافه متراژ تن بدهم و گزارش اصلاحی صادر شده و فعلا از زمان تحویل 10روز مانده ناگفته نماند فروشنده ورودی ملک را نیم متر کم داده آیا بنده از نظر قانونی می توانم اقدامی انجام دهم؟

پاسخ ها :

اضافه متراژ ملک خریداری شده فسخ معامله به دلیل اضافه مساحت ملک مطالبه مابه التفاوت اضافه متراژ ملک اضافه متراژ ملک متراژ ملک فسخ معامله