مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با حقوق

سلام خسته نباشین همسر من در سازمان سپاه یکی از شهرستانهای سیستان و بلوچستان مشغول به کاره الان دوماه هست که حدود یک و سیصد از حقوقشون کم کردن واقعا شرایط زندگی سخت شده با حقوق همسرم فقط میشه قسط و وام رو داد و هیچی برای خرج و مخارج تو یک ماهمون نمیمونه میخاستم بدونم دلیل کاهش حقوق چی هست ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ارتباطي به اين سايت ندارد از امور مالي و حسابداري محل خدمت سوال بفرماييد