مشاوره حقوقی رایگان - قوانین اینستاگرام

سلام، وقتتون بخیر. من چند وقتی هست که پیج اینستاگرامی رو باز کردم و محتوای پیج عاشقانه هست. عکس نوشته، موزیک و متن . با عکس هایی که از نظر اخلاقی هیچ مشکلی ندارند. میخواستم ببینم که کار و فعالیتم در اینستاگرام قانونی هست یا نیست؟
و ضمنا اینم بگم که از فیلم های ترکی سانسور شده هم استفاده میکنم که هیچ مشکلی ندارند و در رسانه های داخلی مثل فیلیمو و آپارات وجود دارند.
مرسی ازتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صلاحيت ما نيست از ارشاد اسلامي سوال بفرماييد