مشاوره حقوقی رایگان - پیام در دایرکت اینستاگرام

سلام. امروز برای من یک پیام در دایرکت از طرف یک اکانت شخصی ارسال شد که متن زیر رو نوشته بود:
با سلام کاربر تحت رصد مقتضی است در اولین فرصت نسبت به تصاویر مدلینگ و قطع همکاری با آتلیه ها اقدام نمایید. بدیهی است در صورت عدم فعالیت اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام.هیچ پیامی ارسال نکنید .اما اگر فعالیتی در این زمینه دارید فعلا متوقف کنید .و آیا اکانت شخصی بوده ؟؟؟