مشاوره حقوقی رایگان - پیج اینستاگرام

سلام. من اخیرا در حال گذشت زنی در برنامه درج آگهی بودم و برخوردم به پست عجیبی که نوشته بود درآمد ماهی یک میلیون. ثبت نام کردم کار این هست که ما در اینستاگرام پیج درست میکنم فیک یا واقعی بستگی به خودمان دارد و دنبال کننده، لایک، عکس و فیلم میگذاریم و پولی به ما می دهد. البته بگم سایتی که طرف گفت رفتم برای ثبت نام نماد اعتماد داشت. خواستم ببینم فعالیتی داشته باشم، میتونه موجب دستگیری بنده شود؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر این اعمال شما منجربه فریب و خسارت به دیگران شود یا اینکه محتوای ممنوعه بگذارید ممکن است.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر تولید محتوا در آن صفحات مغایر موازین قانونی نباشد مشکلی پیش نخواهد آمد.