درود، بله امکان پیگیری حقوقی وجود دارد اما با توجه به گذشت ۱۰ سال، ابتدا باید مالکیت خاله، حدود اختیار فروشنده، قرارداد، رسید پرداخت و محل واقعی زمین احراز شوداگر زمین متعلق به خاله بوده و فروشنده اختیار فروش نداشته، امکان مطالبه ثمن و غرامات و حسب ادله شکایت کیفری وجود دارد؛ لطفاً بفرمایید مبایعهنامه دارید، خاله از معامله اطلاع و رضایت داشته و زمین اکنون در تصرف شماست؟
اگر خاله به او وکالت در فروش نداده یا معامله را تنفیذ و تایید نکرده ، فقط حق مطالبه پول را دارید چون می دانستید مالک واقعی کیست حق اخذ خسارت کاهش ارزش پول را هم ندارید
بله این امکان وجود دارد اما باید قبل از اقدام جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید
موضوع مشمول رای وحدت رویه ۸۱۱ دیوانعالی کشور بنظر میرسد و شکایت باستناد ادله ماده ۱۶۰و ۲۱۱ قانون مجازات اسلامی ممکن است