مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

ضمن سلام و احترام. شعبه تامین اجتماعی جهت پرداخت بیمه بیکاری از من سند یا اجاره نامه خانه (محل سکونت) می خواهد. در حالی که من به صورت مجردی با همکارم زندگی می کنم و خانه اجاره شده به نام همکارم است. در واقع سند و اجاره نامه ندارم. به نظر شما راهکار حقوقی این مسئله چی هست؟ و چطور میتونم اثبات کنم؟ با سپاس فراوان از شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

بنگاه تنظیم کننده قرارداد اجاره مراجعه و همچنین مذاکره با موجر
جهت درج‌نام شما در اجاره نامه