مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام و خسته نباشید
اینجانب از اول سال جاری تا پایان تیر ماه در یک دفتر مهندسی مشغول به کار بودم. در تمام این مدت با توجه به پیگیری های مکرر در خصوص قرارداد, کارفرما از ارائه قرارداد به اینجانب خودداری کرد. با توجه به عدم ثبت قرارداد و عدم حتی دریافت یک ریال حقوق و با توجه به فشارهای زیاد و بی احترامی های کارفرما، مجبور به استعفا شدم.
پس از گذشت مدتی که منتظر قبول استعفا و تسویه حساب بودم به بنده اطلاع دادن به دلیل نداشتن قرارداد استعفای شما امضا نمیشود. مجدد پیگیر قرارداد شدم باز هم از ارائه قرارداد بعد گذشت نزدیک به یک ماه خودداری کردند و با توجه به عدم تسویه حساب و عدم ارائه قرارداد و یا حتی قبول استفعای بنده و عدم نامه پایان کار جایگزینی برای کار من استخدام کردن.
با توجه به توضیحات بالا سوال بنده به این صورت است که آیا بنده به نامه کارفرما برای دریافت بیمه بیکاری با شرایط شرح شده نیاز داشتم و در این صورت بعد گذشت 3 ماه میتوانم در این خصوص از کارفرما شکایت کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
برای اخذ بیمه بیکاری شما باید
نامه عدم نیاز از کارفرما داشته
باشید و استعفا هم
نداده باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله منعی ندارد اگر دلایل کافی و شاهد دارید شکایت کنید