مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام
من بیماری ام اس دارم و حدود سه سال در شرکتی مشغول به کارم به علت سختی شغلم و شرایط شرکت دچار استرس ومنجر به بدتر شدن بیماری ام شده است شرکت قرارداد یکساله با من بسته ولی واقعا چون اذیت میشم نمیتونم ادامه بدم ایا امکان استفاده از بیمه بیکاری هست چون بهم نیاز دارن و اخراجم نمیکنن با مدارک پزشکی میشه بیمه بیکاری گرفت؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ترک کار غیر ارادی بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد

پرسشگر :

ممنون

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این شرایط امکان استفاده از بیمه بیماری وجود ندارد.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
بیمه بیکاری خیر ولی در صورت اثبات بیماری می توانید مشمول از کارافتادگی شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید تقاضای غرامت دستمزد یا از کار افتادگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای استفاده از بیمه بیکاری ، باید نامه عدم نیاز داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بیمه بیکاری باید ناشی از اخراج از کار باشد تا بر اساس شرایط کاری مستقر گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست استعفا بدهید و تا یک ماه کار کنید و نامه عدم نیاز دریافت کنید.ترک کار نکنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی و روحی بوجود آمده برای شما بایستی توسط کمیسیون پزشکی سازمان و یا پزشک معتمد به تایید برسد تا با استفاده از آن بتوانید نسبت به بیمه بیکاری و استعفا از شرکت اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای غرامت دستمزد یا از کار افتادگی شود بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد وضعیت جسمی و روحی بوجود آمده برای شما بایستی توسط کمیسیون پزشکی سازمان و یا پزشک معتمد به تایید برسد تا با استفاده از آن بتوانید نسبت به بیمه بیکاری و استعفا از شرکت اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خبر ‌
برای استفاده از بیمه بیکاری ، شما باید نامه عدم نیاز از کارفرما اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای از کار افتادگی اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شما می توانید از طریق تامین اجتماعی درخواست از کارافتادگی جزیی یا کلی مطرح نمایید

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

شرکت باید به یک دلیلی شما را اخراج کنه آن وقت شما مشمول بیمه بیکاری می شوید. البته بیمه بیکاری هم محدودیت دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر از تامین اجتماعی تقاضای ازکارافتادگی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش طرح شده در گذشته پاسخ داده شده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق نسبت به سوال مطروحه نیازمند بررسی اسناد ومدارک جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی می باشد