مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام، مادرم از قبل از کرونا در سر کار به مشکل خوردن و در محل کار با نامه عدم نیاز بیرون آمدند. وقتی جریان کرونا شد، مصادف شد با بیرون آمدن ایشون. گفتن سیستمی، ما انجام دادیم. دو تا یک میلیون تومن واریز کردند. در صورتی که ما فکر میکردیم حداقل حقوق وزارت واریز میشه. بعد از پنج ماه حضوری با در دست داشتن نامه عدم نیاز به اداره کار مراجعه کردیم. گفتن باید پیشخوان ثبت نام شود و انجام دادیم. بعدم گفتن داخل سیستم مدارک رو ارسال کنید. الان همه مدارک آماده هست جز مدرک تحصیلی که مادرم سیکل هستند. برای 40 سال پیش هست ما این مدرک رو نداریم. چکار باید کرد؟ آیا یکی از مدارک واجب برای ارسال هست؟
و این که بعد از تکمیل مدارک واریز ماهانه بیمه طبق روال براشون انجام میشه؟

پاسخ ها :

مدارک لازم برای دریافت بیمه بیکاری مدارک بیمه بیکاری نحوه دریافت بیمه بیکاری شرایط دریافت بیمه بیکاری مراحل دریافت بیمه بیکاری قوانین بیمه بیکاری بیمه بیکاری بیمه