سلام و احترام خدمت شما
مستأجر به هیچ عنوان حق ادامه تصرف به بهانه «پیدا نشدن خانه» را ندارد و ادعای او فاقد هرگونه وجاهت قانونی است؛ از روز پایان قرارداد، تصرفات وی غاصبانه تلقی شده و اجرتالمثل ایام تصرف نیز به وی تعلق میگیرد و ملک به سرعت قابل تخلیه است.
پیشنهاد میکنم متن دادخواست تخصصی دستور تخلیه فوری ملک، لایحه توقیف ودیعه بابت قبوض معوقه و شکواییه مربوط به مزاحمت و جرایم اخلاقی برای شما تنظیم گردد؛ اگر مایلید، این متون حقوقی تخصصی را برایتان تنظیم کنم.
تمدید خودکار قرارداد اجاره در چنین وضعیتی رخ نخواهد داد؛ چرا که مستأجر به تعهدات خویش عمل ننموده است.
درود، پس از انقضای مدت اجاره اگر تمدید نکردهاید از طریق مرجع صالح تقاضای تخلیه کنید و همزمان برای آب و برق و گازِ پرداختنشده مطالبه وجه و عندالاقتضاء تهاتر با ودیعه را مطرح نمایید و درباره ادعای خریدوفروش مواد مخدر نیز مستندات را به مرجع انتظامی یا دادسرا اعلام کنید تا در صورت احراز استفاده مجرمانه ملک، موضوع کیفری مستقل پیگیری شود؛ صرف ادعای همسایگان برای تخلیه پیش از پایان قرارداد کافی نیست.