مشاوره حقوقی رایگان - معامله

باسلام و احترام
من در سال ٩٤اقدام به خريد آپارتماني كردم كه متراژ آن طبق قولنامه اي كه فروشنده داشت ٢٤٠مترمربع بود باتوجه به پولي كه داشتم ايشان گفت اين واحد بيشتر از ٢٦٥ مترنيست و ما هم پذيرفتيم و همين ٢٦٥متر را قولنامه كرديم اما پس گذشت نزديك به دوسال الان مشخص شده كه متراژ ٣٠٥متره و من مبلغ زيادي بدهكارم كه توان پرداختش رو ندارم چون اگر فروشنده بهم گفته بود قراره متراژ بيشتر بشه من اصلاً معامله نميكردم الان به نظرتون كاري ميشه كرد در حاليكه در قولنامه اشاره شده اگر متراژ بيشتر ياكمتر بود هركدام بايد طبق مبلغ بدهي خود را پرداخت كنند؟
ممنونم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

در اينجا اختيار فسخ با فروشنده است مگر اينكه شرطي در قولنامه براي حق فسخ شما باشد و بايد طبق قولنامه به تعهدات خود عمل نماييد

یک مشاور

با سلام
اینجا فروشنده حق فسخ یا اخذ ما به التفاوت دارد.در هر حال باید به شرایطو مفاد قرارداد عمل نمود