مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت و فسخ معامله

اینجانب یه اپارتمان رو با یه ماشین تعویض کردم و چون ماشین خرج داشت نزدیک به ۶۰ میلیون خرج ماشین شد چون مزایده ای بو د بعد موعد سند کاشف به عمل امده که موتور ماشین مال خودش نیست و کاملا غیر قانونی هست دیگر ماشین فوق قابل شماره گذاری نیست الان بند باید چیکار کنم که هم پول خرج کردم رو بگیرم و هم اپارتمانم رو پس بگیرم و حکم تخلیه و فسخ معامله رو با تشکر از شما

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

شما ابتدا باید به دلیل اینکه ماشین مزبور شرایط لازم جهت امکان معامله رو نداشته دادخواست ابطال معامله رو تقدیم دادگاه کنید . و در خصوص مخارجی که کردید اگر چیزایی که هزینه کردید از ماشین جدا شدنی هستند جدا کنید و گرنه در دادخواست فوق مخارج مزبور رو با جلب نظر کارشناس مطالبه کنید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

امکان فسخ وجود دارد و خسارات مستقیم هم قابل دادخواهی است ولی قبل از طرح دعوی حتما قرار داد باید ملاحظه گردد