مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ثبت سند واحدی که از طرف بانک توقیف اموال شده است

بنده 3 دانگ یک خانه را بصورت قولنامه خریداری نموده ام. و بعد از 3 سال درصدد دریافت سند رسمی بودم از طرف 3 بانک برای فروشنده برای واحد مورد معامله توقیف فروش اموال ارائه شده است. حالا بعد از 3 سال پیگیری حقوقی از دادگاها و عدم حصول نتیجه لازم در صدد تسویه با بانکها هستم تا سند را به نام خود بزنم . سوال بنده این است چه مدارک و مستنداتی باید از بانک و دادگاه بگیرم و چه مراحلی قانونی باید طی بشود که فروشنده دیگر مشکلی بوجود نیاورد. نکند