مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام بانکی

با سلام و خسته نباشید.
بنده ضامن دایی خودم شدم که از بانک کشاورزی وام 50 میلیونی خرید تراکتور گرفت سند زمین کشاورزی خود وام گیرنده در رهن همین وام میباشد سه نفر ضامن شدیم. من با فیش حقوقیم و یک نفر با سند زمین کشاورزی و یک نفر با سند منزل مسکونی. الان وام توسط داییم پرداخت نشده. نحوه برداشت وام از ما ضامنین و زمین خود وام گیرنده که در رهن است چگونه است.

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بستگی به بانک دارد که علیه چه کسی اقدام کند علیه ضامنین یا سند در رهن بانک.